Érezd jól magad újra a bőrödben!
Képzeld el, hogy belenézel a tükörbe és teljesen elégedett vagy a látottakkal: vonzó test és magabiztosság. Ha ez a célod, vágj bele és hamar rájössz majd, hogy igazán megéri.
Nem számít, hogy csak pár kilót dobnál le vagy sok a felesleged és
akár több ruhaméretet is csökkentenél.
Mindegy, hány kilótól szeretnél megszabadulni.

Szülés után, esküvő előtt vagy más fontos esemény közeledtével az új, könnyed testsúly magabiztossággal tölt el. Ha nyaralásra készülsz, akkor is kiváló választás.

Szeretnéd elérni az álomalakot?
LR LIFETAKT BODY MISSION.
Mindennapi plusz a vonzó formákért.

Az LR LIFETAKT Body Mission 28 napon keresztül vezet a kívánt súly felé1. Ez alatt háromszoros védelmet élvezel majd:

Étkezéshelyettesítés: A Figu Active termékekkel könnyedén helyettesíthetsz napi két étkezést. A shake-ek, a levesek, a müzli és a szeletek gyorsan elkészíthetők.
Kiegészítő termékek: A Pro Balance és a Protein ital – kiegészítő termékek támogatják a diétádat, ellátnak a megfelelő tápanyagokkal és segítik az izomépítést2,3.
A diétás teakeverék hozzájárul a kalóriaszegény folyadékbevitelhez.

Kezdd el most!
Még soha nem volt ilyen egyszerű a fogyás.

KIEGÉSZÍTŐ TERMÉKEK
Jó, ha a diéta alatt is finom és változatos ételeket tudunk fogyasztani. Még jobb, ha a szövetségeseid melletted állnak és gondoskodnak a szándékod sikeréről.
Az alapmegoldással mindent megkapsz, amire szükséged van az ízletes és egészséges fogyáshoz, valamint a jó megjelenéshez. Továbbá ajánljuk egyedi termékeinket, melyek egyénileg támogatnak a céljaid elérésében. A Fiber Boost rostanyagokkal lát el, melyek hosszú távon eltelítenek. Az Aloe vera őszibarack ízű ivógél támogatja az energiaanyagcserét1, valamint csökkenti a fáradtságot és a kifáradást1. Mindig tartsd szem előtt a célt: álomalak, hogy jól érezd magad a bőrödben.