Aloe Vera ivógél Immune Plus 1l

10.950Ft

Alkalmazási területek

a normál kollagéntermeléshez
a normál csontfunkcióhoz
a porc normál működéséhez
a normál anyagcseréhez
az idegrendszer normál működéséhez

Cikkszám: 81000 Kategória:

Leírás

Aloe Vera ivógél Immun Plus az immunrendszer erősítésére, aktiválására és stimulálására, a hatóanyagok egyedülálló kombinációjának köszönhetően. Összehasonlítva a tradicionális Aloe Vera ivógélgel, az Immun Plus 6 immunnövelőt is tartalmaz: gyömbér, citrom, méz, C-vitamin, cink és szelén. Az Immun Plus tehát igazi szakértő az immunrendszer terén és a test saját immunrendszerének átfogó megerősítésében.

A magas minőséget olyan független intézetek igazolják, mint például az SGS Fresenius Intézet és az IASC. Nem tartalmaz mesterséges színezékeket és aloint.

Hármas támogatás a szervezetnek
+ ERŐSÍTÉS: a gyömbérnek, a méznek és a szelénnek köszönhetően a meglévő sejtek megerősödnek
+ AKTIVÁLÁS: az új sejttermelés aktiválva van
+ STIMULÁCIÓ: A gyömbérben és a citromban található C-vitaminnak köszönhetően az immunrendszer gyorsabban reagál

Célcsoport

Nők és férfiak, akik erősíteni akarják saját immunrendszerüket, hosszú távra vagy szezonálisan. Különösen alkalmas azoknak, akik rendszeresen vannak kitéve kedvezőtlen időjárási viszonyoknak vagy sok emberrel érintkeznek.

Ajánlott adagolás

Napi háromszor 30 ml (3 kapszulának felel meg), lehetőleg étkezés előtt (ha szükséges, vízzel vagy gyümölcslével keverje meg). Használat előtt rázza fel. Miután kinyitotta, hűtőszekrényben tárolja és fokozatosan fogyasztja el.

Figyelmeztetés

Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a változatos és kiegyensúlyozott étrendet, amely az egészséges életmód mellett fontos. Kis gyermekektől elzárva tartandó.

Megfelelő kapcsolódó termékek

Aloe Vera kozmetikai termékek, Super Omega kapszulák, Reishi Plus kapszulák.

Összetevők: Aloe Vera (Barbadensis Miller) gél (85%), virágméz (8%), gyömbérlé (Zingiber officinale) (6%), citromlé-koncentrátum (Citrus limon), C-vitamin (L-aszkorbinsav), oxidálószer (citromsav), stabilizálószer (xantán), tartósítószer (kálium-szorbát), cink-citrát-3-hidrát, nátrium-szelenit.