Aloe Vera ivógél Intense Sivera 1l

10.950Ft

Értékesítési érvek

• 90% tiszta aloe verával
• 7% virágmézzel
• Csalán kivonattal

Cikkszám: 80800 Kategória:

Leírás

CÉLCSOPORT
Nőknek és férfiaknak minden életkorban.
JELLEMZŐK
Az Aloe vera Sivera ivógél ötvözi magában három rendkívül gazdag alkotóelem hatóerejét. Az aloe vera barbadensis miller, a csalán és a méz egyenként is igen értékes összetevők. A gyógyászat más területeiről ismerjük a „szinergia” fogalmát, amely azt jelenti, hogy az alkotóelemek egymás hatását felerősítik. A Sivera épp ettől lehet olyan hatásos, hogy ilyen szinergia állhat fenn az aloe vera, a csalán és a méz között. Sok olyan visszajelzést kapunk, hogy valami miatt ez „több”, „jobban hat”.
FOGYASZTÁSI JAVASLAT
Naponta 3×30 ml az étkezések előtt. Fogyaszd az Aloe vera Sivera ivógélt ízlésed szerint tisztán, behűtve vagy szobahőmérsékleten. Ne lépd túl az ajánlott napi mennyiséget. Figyelj a változatos és kiegyensúlyozott étrendre, valamint az egészséges életmódra. Tartsd távol a gyermekektől.
ALKALMAZÁSI TERÜLETEK
– Az általános jó közérzetért
KIEGÉSZÍTÉS
LR Aloe Via termékek
Super Omega 3 kapszula
Reishi Plus kapszula
A SZAKÉRTŐ TANÁCSA
A Super Omega 3 Aktiv kapszulával kombinálva támogatja a szív egészségét.

LR LIFETAKT Aloe Vera ivógélje megtalálható a Kölner Liste®-en. A Kölner Liste® doppingellenőrzött termékek listája. A Kölni Listán® szereplő termékek közül történő választás eredményeképpen minimálisra csökken annak kockázata, hogy doppingvétséget kövessünk el.

Összetevők:
Aloe vera barbadensis miller zselé (USA/Mexiko, 90%), virágméz (7%), csalán kivonat (2%), savanyítószer (citromsav), stabilizátor (xantán), antioxidálószer (L-aszkorbinsav), konzerválószer (kálium-szorbát).