Aloe vera őszibarack ízű ivógél 1l

9.950Ft

Értékesítési érvek

• 98% tiszta aloe verával
• Hozzáadott cukrot nem tartalmaz**
• Gyümölcsös őszibarack ízzel

Cikkszám: 80750 Kategóriák: , , ,

Leírás

CÉLCSOPORT
Nőknek és férfiaknak minden életkorban. Cukorbetegek is fogyaszthatják.
JELLEMZŐK
Nem tartalmaz cukrot, ugyanakkor 98%-nyi tiszta aloe vera gél van benne, ezáltal a legkoncentráltabb ivógél. A hozzáadott cukor hiánya miatt a kalóriaértéke szintén csökkentett. Ezáltal tökéletesen ellenőrizhető a napi cukorbevitel mennyisége. Akár cukorbetegség miatt, akár a tudatos táplálékbevitelre és életmódra törekedve. Az Aloe vera őszibarack ízű ivógél egy napi adagja csak 13.5 kJ (3,6 kcal) energiát tartalmaz. Méltán népszerű a remek íze miatt, amit az ízhatás tesztelésében résztvevő LR Partnerek is megerősítettek.
FOGYASZTÁSI JAVASLAT
Naponta 3×30 ml az étkezések előtt. Fogyaszd az Aloe vera őszibarack ízű ivógélt ízlésed szerint tisztán, behűtve vagy szobahőmérsékleten. Ne lépd túl az ajánlott napi mennyiséget. Figyelj a változatos és kiegyensúlyozott étrendre, valamint az egészséges életmódra. Tartsd távol a gyermekektől.
ALKALMAZÁSI TERÜLETEK
– A vérerek normál működéséért1
– A csontok normál állapotának megtartásáért1
– A normál energia-anyagcseréért1
– Az idegrendszer normál működéséért2
– Az immunrendszer normál működéséért3
1 A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez, valamint a vérerek, a csontok, a porcok, a fogíny, a bőr és a fogak normál állapotának megtartásához.
2 A C-vitamin hozzájárul a normál energia- anyagcseréhez, az idegrendszer normál működéséhez, valamint a normál pszichikai funkciók megtartásához.
3 A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
** Az Aloe vera a természetből származó cukrokat tartalmaz
KIEGÉSZÍTÉS
LR Aloe Via termékek
Super Omega 3 kapszula
Reishi Plus kapszula

Aloe vera őszibarack ízű ivógél – hozzáadott cukor nélkül
Az Aloe vera ivógél semmilyen hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Ez az ivógél egyik nagy előnye. A dietetikusok szerint is nagyon fontos, hogy az étkezések során minimalizáljuk a cukorbevitelt és a vércukorszintet alacsonyan tartsuk. Manapság sokan tudatosan figyelnek a cukorbevitelre. Pontosan nekik fejlesztette ki az LR az Aloe vera őszibarack ízű ivógélt.

LR LIFETAKT Aloe Vera ivógélje megtalálható a Kölner Liste®-en. A Kölner Liste® doppingellenőrzött termékek listája. A Kölni Listán® szereplő termékek közül történő választás eredményeképpen minimálisra csökken annak kockázata, hogy doppingvétséget kövessünk el.

Összetevők:
Aloe vera barbadensis miller zselé (USA/Mexiko, 98%), édesítőszer (nátrium-ciklamát, K-acesulfam, nátrium-szacharinát), inulin, stabilizátor (xantán), savanyítószer (citromsav), C-vitamin (L-aszkorbinsav), aroma, konzerválószer (kálium-szorbát).

További információk

Aloe Vera Drinking Gel

1 l