Aloe vera mézes ivógél 1l

9.950Ft

Értékesítési érvek

• 90% tiszta aloe verával és 9% virágmézzel
• Tradicionális receptúra, évezredes hagyományok alapján
• Támogatja az anyagcserét

Cikkszám: 80700 Kategóriák: , ,

Leírás

CÉLCSOPORT
Férfiaknak és nőknek minden életkorban.
JELLEMZŐK
Az Aloe vera mézes ivógél egy természetes termék 90% aloe vera zselével és 9% mézzel. Az értékes összetevők támogatják a jó közérzetet és az anyagcserét. Az ajánlott napi beviteli mennyiség fedezi a napi C-vitamin bevitel 75%-át.
FOGYASZTÁSI JAVASLAT
Napi 3×30 ml étkezés előtt. Az ivógélt fogyaszd ízlés szerint magában, felhígítva, hűtve vagy szobahőmérsékleten. Az ajánlott napi beviteli mennyiséget nem szabad túllépni. Figyelj a változatos, kiegyensúlyozott táplálkozásra és az egészséges életmódra. Gyermekektől távol tartandó!
ALKALMAZÁSI TERÜLETEK
– A vérerek normál működéséért1
– A csontok normál állapotának
– megtartásáért3
– A normál energia-anyagcseréért2
– Az idegrendszer normál működéséért3
– Az immunrendszer normál működéséért4
1 A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez, valamint a vérerek, a csontok, a porcok, a fogíny, a bőr és a fogak normál állapotának megtartásához.
2 A C-vitamin támogatja a normál energia- anyagcserét, az idegrendszer normál működését és a pszichikai funkciókat.
3 A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez, valamint a porcok normál állapotának megtartásához.
4 A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.

KIEGÉSZÍTÉS
LR Aloe Via termékek
Super Omega 3 kapszula
Reishi Plus kapszula

Aloe vera mézes ivógél
– hagyomány és egészség
Az Aloe vera teljesen természetes, ami világszerte népszerű és már évezredes tradíciót tud maga mögött. A mexikói aztékok, az egyiptomi fáraók és Nagy Károly is használták utazásaik és területhódításaik során az aloe vera jótékony hatását. Az Aloe vera mézes ivógél receptúrájának megalkotásakor az LR az eredeti receptet is felhasználta, ami Romano Zago brazil szerzetestől származik. Az aloe vera zselé és a méz kombinációját már ő is nagyra tartotta. Ezt a receptet egységesítette az LR a legújabb tudományos ismeretekkel, így született meg az Aloe vera mézes ivógél.

LR LIFETAKT Aloe Vera ivógélje megtalálható a Kölner Liste®-en. A Kölner Liste® doppingellenőrzött termékek listája. A Kölni Listán® szereplő termékek közül történő választás eredményeképpen minimálisra csökken annak kockázata, hogy doppingvétséget kövessünk el.

Összetevők:
Aloe vera barbadensis miller zselé (USA/Mexiko, 90%), virágméz (9%), savanyítószer (citromsav), stabilizátor (xantán), C-vitamin (L-aszkorbinsav), konzerválószer (kálium-szorbát).