Colostrum Compact 60 kapszula

15.250Ft

Hatás

A kolosztrum egészének pontos hatása rejtély. Ez egy komplex, amely szimbiotikusan működik, és minden benne lévő anyagnak a specifikus, de összetett jelentéssel is összefüggése van a többiekkel együtt. Bár az egyes folyamatok nem tisztázottak teljesen, a kolosztrum átalakítja, harmonizálja és formálja az immunrendszert. Biztosítja működését, ellenőrzi, gyógyítja, támogatja és védi. Különösen akkor, amikor a szervezetnek leginkább szüksége van rá, pl. megfázás, fizikai kimerültség, sérülések vagy súlyos betegség esetén. Csak a szarvasmarha-kolosztrum felel meg az emberi kolosztrum 99% -ának.

Cikkszám: 80360 Kategóriák: , , , , ,

Leírás

A kolosztrum elsősorban az újszülött testét védi a betegségtől. Eddig senki sem volt képes létrehozni mesterségesen. Magas tartalommal bír nyomelemekben, szénhidrátokban, ásványi anyagokban, nagy hatékonyságú aminosavakban, makromolekuláris fehérjevegyületekben, növekedési faktorokban és immunoglobulinokban található meg. Ez a komplex az újszülött számára természetes vakcinaként szolgál vírusok, baktériumok, és gombák ellen. A Colostrumnak köszönhetően nagyszerűen fogjuk érezni magunkat és sok energiával fogja ellátni szervezetünket.

Történelem

A Colotrum visszaágazik az ősi indiánokhoz, egyiptomiakhoz és a rómaiakhoz. A görög sportolók felismerték és megbízható táplálékkiegészítőként használták a jobb teljesítmény és a gyors regeneráció érdekében. A szarvasmarha tartók tudták, hogy a sárgás folyadék vitalizáló, jótékony hatása helyettesíthetetlen más anyagokkal. Ha a borjú nem ivott az első 4 órán belül, meghalt.

Leírás

1. Immunoglobulinok – fehérje eredetű antitestek. Nagyon specializálódtak szervezetünk különböző betolakodóira. Vagy közvetlenül elpusztítják, vagy más immunrészecskékkel jelölik meg őket. A szervezet 5 fajtában termeli meg őket.
• IgM vírusok és trópusi paraziták ellen,
• IgG a baktériumok ellen,
• IgA külső szekrécióban fordul elő, és az első védelmi vonalat képezi a vírusok, és baktériumok ellen
• IgD funkciója még nem ismert
• IgE szerepet játszik az allergiák és fonálféreg-fertőzések lekűzdésében
2. Természetes növekedési faktorok – támogatják testünket a saját immunoglobulinjaink előállításában. Pozitív hatással vannak az anyagcserére.
• IGF-1 inzulinszerű anyag. Támogatja a sejtek természetes növekedését és megújulását.
• A TGF-A és a TGF-B támogatja az RNS és a DNS termelődését, rekonstrukcióját és az izmok regenerálódását
3. Laktoferrin – talán a legfontosabb daganatellenes és antibakteriális részecske. Véd bennünket a fertőzéstől, a ráktól és a HIV-től. A laktoferrin eltávolítja a vasat a baktériumokból, megakadályozva, hogy szaporodjanak, így elpusztítja őket. Az így összegyűjtött vasat a vörösvértestjeink felhasználják.
4. Citokinek – támogatják az immunrendszer kölcsönös kommunikációját, koordinációját és az azt követő védekező reakciót. Különösen a vírusos betegségek ellen védik a testet. Ezenkívül gátolják a tumorsejtek növekedését. További kutatások folynak a NO előállításának területén sejtes szinten.
5. A-, B1-, B2-, B6-, B9-, B12-, C-, D3-, E-, Q10-vitamin.
6. Ásványi anyagok és nyomelemek – nátrium, klór, kálium, kalcium, magnézium és foszfor.
7. Szabad aminosavak – 26 különböző faj.
8. Egyéb anyagok
– prolinban gazdag polipeptidek – szabályozzák a szervezet immunválaszát – megteremtik az egyensúlyt, allergiák, sclerosis multiplex, előrehaladott fertőzések vagy rák esetén
– enzimek – a “halhatatlanság” egyedülálló enzime – a telomeráz

Felhasználás

1. Emésztőrendszer – A kolosztrum közvetlenül elpusztítja a baktériumokat a belekben. Tisztítja és harmonizálja illetve támogatja a bél mikrobiómáját. Alkalmazása gyulladásos bélbetegségeknél. Egyértelműen jótékony hatással van fekélyes vastagbélgyulladásr, krónikus betegségekre, bélmikozisra.
2. Immunrendszer – a kolosztrum egyensúlyban tartja az immunrendszert.
3. Légutak – A kolosztrum rendkívül hatékony az influenza vagy más vírusos légúti megbetegedések megelőzésében.
4. Öregedésgátló hatás – A kolosztrum támogatja a bőr védő regeneráló funkcióját. Elősegíti a kollagéntermelést. A növekedés segítő hatása elősegíti a bőr károsodásának regenerálódását és helyreállítását. A telomeráz biztosítja a DNS duplikációját.
5. Fizikai hatások – A kolosztrum elősegíti a szervezet regenerációját, és hozzájárul a természetes teljesítményünk növeléséhez.
6. Posztraumás / műtéti körülmények – a Colostrum regeneráló hatásnak köszönhetően a sebgyógyulási idő felére vagy még rövidebb időre csökkent.
7. Allergiák – a Colostrum immunmoduláló hatása miatt az allergia várhatóan 2–3 hónapon belül megszűnik. (folyamatos szedés esetén)
8. Fertőző betegségek – pl. Fertőző mononukleózis, a Colostrum erőteljesen támogatja szervezetünket a fertőző betegségekkel szemben vívott kűzdelmében.
9. Egyéb felhasználási lehetőségek
• gyulladásos folyamatok csökkentése
• depresszió csillapítása
• cukorbetegség megelőzése és karbantartása
• autoimmun rendellenességek (beleértve a rákot is).

Nem ajánlott

• szervátültetésen átesett embereknek
• kivételes allergiás reakcióval rendelkező személyek számára akik a tejfehérjére allergiásak (nyomokban tej maradványok lehetnek a kolosztrumban)
• fél év alatti gyermekek nem ajánlott– folyékony fomájában
• 3 év alatti gyermekek számára – kapszula formájában

A kolosztrumunk kivételes

• Csak a friss, az első 12 órában termelődött, az újszöltt által fel nem használt kolosztrumot használják a termékek készítése során, ami biztosítja a magas bioaktív anyagok tartalmát.
• Speciális szabadalmaztatott hideg eljárással dolgozzák fel. Ezért az összes fent említett anyagot megtalálhatja, a Clostrum termékekben, amelyek elvesznének a pasztörizálás során.
• Nem tartalmaz kazeint és a tejfehérjék túlnyomó részét.
• Több gazdaságból származik, amely biztosítja a bioaktív anyagok szélesebb spektrumát és egységes szintjét.
• A teljes feldolgozási folyamatot speciális laboratóriumokban többször ellenőrzik a kórokozók jelenléte, valamint a bio-aktív anyagok mennyisége szempontjából.
• A kolosztrum az Alpokban szabadon tartott kisebb gazdaságok teheneiből származik. Az egyes teheneket szorosan figyelemmel kísérik, természetesen szaporodnak és szabadban szabadon legelnek.
• 800 mg kolosztrum fogysztása ajánlott a napi adagban – ha ettöl kevesebbet fogyaszt, akkor a kolosztrum hatékonysága kb. 5-10% -ra csökken.

• A legrégebbi európai független tanúsító szerv, az SGS Institut Fresenius, a teljes folyamatot ellenőrzi a tenyésztéstől a feldolgozástól, laboratóriumi vizsgálatoktól, tárolástól a beszerzésig.
• Az orvosok ajánlják.

Adagolás

• Megelőzés, allergiák, hosszú távú immuntámogatás, öregedésgátlás – adagolás a csomagoláson feltüntetett információk szerint.
• Akut állapot – Akut esetekben javasolt az adagot többszörösére növelni. Az első két nap 3 ml-enként 9 ml-t vegyen be (éjszaka pihenjen) – 2 nap elteltével alkalmazza naponta 3-4-szer. Vegye fel velünk a kapcsolatot további információkért. Személyre szabott tanácsot adunk Önnek, vagy konzultálunk orvosával, és tájékoztatjuk a lehetséges terápiás lehetőségekről.
• A használat időtartama – A colostrum egész éven át szedhető, évente kétszer kéthetes szünet közbeiktatásával.

A különbség a kolosztrum folyadék és a kolosztrum kapszula között

A Colostrum Direct (folyékony) hatása néhány órától kezdődik. Minden akut állapot esetén ajánlott, vírusos és bakteriális betegségek, sérülések, hasmenés kezelésére. Felbontás után körülbelül 10-14 napig fogyasztható. Felbontás után hűtve tárolandó. A megromlott Colostrum érzékszervileg felismerhető szaga és állaga alapján.
A kolosztrum-kapszulák későbbi hatásúak, hosszú távú használatra lett fejlesztve, pl. allergiások számára. Olyan helyeken és helyzetekben használható, ahol nem lehet hűtőszekrényben tárolni, például utazás, vagy olyan körülmények ahol a hűtés nem megoldott. Ne tegye ki napsütésnek és 40 ° C feletti hőmérsékletnek.

Figyelem!

Az LR Colostrum (folyadék / kapszula) táplálékkiegészítő, amely megelőzésre szolgál. Jelentősen segíthet kiegészítőként vagy közvetlenül a különféle akut egészségügyi problémák kezelésében.